fbpx

Kulturbadet Sandnessjøen

Kulturbadet Sandnessjøen

  • Kulturbadet Sandnessjøen
    Johanne D Tysnes
  • Trine Mathisen Vassvik
  • Trine Mathisen Vassvik
  • Trine Mathisen Vassvik
  • Trine Mathisen Vassvik
  • Trine Mathisen Vassvik
  • Kulturbadet Sandnessjøen

Kulturbadet ligger sentralt til nede ved ferjeleiet i sentrum av Sandnessjøen. Vegg i vegg med Kulturbadet finner du Scandic Syv Søstre.

Et moderne bad for hele familien: 
Kulturbadet kan friste med et hovedbasseng  på 25m x 12,5m og 6 baner.  Stupebrett på 1 og 3 meter, stupetårn på 5 meter. 

I tillegg til hovedbassenget finner du et terapibasseng med behagelige 34 grader i vannet utstyrt med trykk/massasjedusj. Rullestolrampe - rullestolbrukere benytter tilgjengelige rullestoler i badet, både til dusjing og adkomst ned i terapibassenget.

Terapibadet har en egen sone for småbarn (dybde ca.30 cm). 

Her finner du også en vannsklie (60 meter), boblebad og badstu. I tilknytning til badet er det også en kiosk hvor du får kjøpt snacks og ikke minst badetøy om du trenger det.  

Kino
Kulturhuset huser en kinosal med plass til 103 personer..Kinoen er utstyrt med topp moderne digitalt kinoutstyr, - 3D og 4K bilde og Dolby Atmos- lydsystem. Her finner du kinoprogrammet.   

Konserter og kulturarrangement: 
Her finner du informasjon om hva som skjer. 

Bibilotek og turistkontor:
Kulturbadet har et innholdsrikt bibilotek. Her har du muligheten til bla. lese lokale aviser. Turistkontoret (Helgeland Reiseliv) er samlokalisert med bibliteket. Ta turen innom for å få tips og råd til hva du kan gjøre når du besøker Sandnessjøen.  

Kortferietips med utgangspunkt i Sandnessjøen
Sandnessjøen er et fantastisk utgangspunkt for store opplevelser på Helgelandskysten - enten du er på reise langs Kystriksveien, eller ønsker en spennende langweekend med Sandnessjøen som base.. Sjekk ut dette tipset.