fbpx

Fiskebruket

Fiskebruket

Restaurantopplevelse på Myken
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
    Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Bruket Bord & Bar
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket
  • Fiskebruket

Fiskebruket, tidligere Bruket Bord & Bar, drives nå av mesterkokk Stian Floer og Tuva Bohne Sætnøe. Restauranten baserer seg på lokale råvarer, og med fokus på sjømat. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i whiskeydestilleriet i etasjen under.

Restauranten serverer kun tre-retter og denne endres fra uke til uke. Det er to bordsettinger per kveld, kl 18 og kl 21. I tillegg serveres det uformell brunsj mellom kl 12 og kl 14 hver lørdag og søndag med et utvalg småretter som vil variere fra uke til uke.

Menyen kan tilpasses med hensyn til allergier m.m, men dette må varsles på forhånd. Gi helst beskjed i så god tid som mulig, da Myken ligger langt fra sivilisasjonen og det er begrenset hva man kan få til på kort varsel. 

Åpningstider sommeren 2021 (fra 15. juni til 14. august):

vi åpner for sesongen mandag 14 juni og holder åpent hver dag fram til og med søndag 15 august

søndag - torsdag: 18 - 23
fredag - lørdag: 18 - 24

lørdag - søndag brunsj: 12 - 14

Husk å reservere bord! post@fiskebruket.no eller telefon: 90116882

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !