fbpx

Bruket Bord & Bar

Restaurant opplevelse på Myken
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
    Bruket Bord og Bar
  • Bruket Bord & Bar
  • Bruket Bord & Bar
  • Bruket Bord & Bar
  • Bruket Bord & Bar
  • Bruket Bord & Bar
  • Bruket Bord & Bar

Bruket Bord & Bar er åpent fra St. Hans til midten av august, og serverer treretters meny med basis i lokale råvarer. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i destilleriet i tillegg til at vi har Helgelands beste whiskybar.

Det serveres hjemmelagede middags- og småretter hver dag med råvarer fra havet og nærområdet rundt Myken. Så langt været gjør det mulig. Og så hender det at vi finner noen råvarer fra andre himmelstrøk!
 
Kafeen har sannsynligvis den beste Whiskybar på Helgeland (om ikke mer) og serverer verdens første arktiske whisky !

Åpningstider sommeren 2020 (fra 20.juni til 15. august):

Ring Kerstin på telefon 918 72 473 eller Lill-Harriet på telefon 965 14 344.

Husk å reservere bord!

Myken: Store opplevelser ytterst i havgapet

På Myken kan du besøke verdens nordligste arktiske whisky destilleri, spise på restauranten Bruket Bord og Bar, og selvfølgelig - oppleve fantastisk natur og et gjestfritt øysamfunn. 

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !