fbpx

Kystriksveien Turplanlegger

logo

LA OSS PLANLEGGE DIN TUR LANGS KYSTRIKSVEIEN

Vi kjenner Kystriksveien og stiller vår erfaring til disposisjon om du trenger hjelp til å planlegge den optimale turen langs denne vakre vegstreknigen.

Send inn skjema - og fyll inn så mange opplysninger som mulig om hva dere ønsker å gjøre, type overnatting etc. og du vil etter kort tid motta et turforslag basert på dine ønsker.

KOSTER DETTE NOE?
Vi tar kr. 1500 inkl. mva. for denne tjenesten. Dette faktureres etter at vi har levert deg turforslaget.

HVA FÅR DU?

  • Komplett turforslag med program dag for dag. Tips til hva du kan se og gjøre.
  • Kart over turen og distanser.
  • Fergeruter for turen.
  • Beskrivelser av attraksjoner og overnatting.
Bookinghjelp for Kystriksveien (kr 1500)

Opplevelser

Hva ønsker du å oppleve langs Kystriksveien ? Nedenfor har vi satt opp en del ulike opplevelser, velg det som passer for deg/dere. Ettersom vi skal skreddersy et turopplegg kan dere ikke krysse av for alt, men prioritere det som er viktig for dere.

Overnatting

Spesielle ønsker i forbindelse med overnatting (allergirom, dyr, fordeling av gruppen på ulike enheter/soverom, etc.):

Personopplysninger og reisefølge

Andre opplysninger som du mener vi bør ha for at vi skal kunne planlegge din tur langs Kystriksveien (ønsker og krav)
For å kunne yte deg best mulig service, trenger vi å lagre noen grunnleggende data om deg. Dette vil være data som navn, e-postadresse, og ditt telefonnummer. Vi vil aldri dele disse dataene med andre uten at du gir oss ditt samtykke til det, og vil sørge for at dataene til enhver tid er lagret på en sikker måte. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til å lagre disse dataene ved å kontakte vårt kundesenter ( post@kystriksveien.no ).
Tjenesten koster kr 1500. Du vil i løpet av kort tid motta en turforslag. Eventuelt vil vi kontakte deg om vi trenger flere opplysninger. Turforslaget kan selvsagt endres ut fra dine ønsker og behov etter at du har mottatt vårt forslag. Så snart vi har funnet fram til en reiserute som passer for deg gjennomfører vi nødvendige bookinger. Kystriksveien Reiseliv as Postboks 91 – 7701 Steinkjer Tel. 47 74 40 17 17