fbpx

HOTELL OG ROM LANGS KYSTRIKSVEIEN

Langs Kystriksveien er det først og fremst i de større byene at hotellene befinner seg, men det finnes en rekke andre spennende alternativer.

I Nord-Trøndelag finner en tradisjonelle hoteller i Steinkjer, Namsos, eller Rørvik, mens en på Helgelandskysten finner flere hotellalternativer rundt Brønnøysund og Sandnessjøen.

På den nordlige delen av Helgelandskysten opp til Bodø finner en hoteller ved Ørnes og i Bodø / Saltstraumen.

Utenom de større byene finnes det også en god del overnattingsbedrifter med hotellstandard (definert som rom med dusj/WC inkludert frokost). Dette gjelder for eksempel moteller, gjestegårder og vertshus.

Vær oppmerksom på at enkelte andre overnattingssteder som f.eks campingplasser også kan tilby rom, men da er det ikke sikkert at frokost er inkludert eller at det er dusj/WC på rommet.

Lensmannsgården

Lensmannsgården

Lensmannsgården tilbyr overnatting i rom i trivelig gammelt hus og nyoppusset stabbur. Stedet ligger langs Fv17 mellom Steinkjer og Namsos. Sommeråpen Kafé og galleri med glasskunst.

Terråk Gjestegård

Terråk Gjestegård

Gjestegården er et bed & breakfast i sentrum av Terråk i Bindal kommune med flott utsikt over havet, og tilbyr overnatting i 11 store nyoppussede rom. Et enkeltrom, 6 dobbeltrom, og 4 suiter. Alle er utstyrt med eget bad med dusj.

Scandic Rock City

Scandic Rock City

Bo på Norges første rockehotell og opplev Rock City, - et ressurs og opplevelsessenter for profesjonell musikk.

Tinos Hotell

Tinos Hotell

Tinos Hotell ligger i sentrum av Namsos og er et ekte familiehotell på flere måter. Et hotell for familier like mye som for par og enkeltgjester, men også et familiedrevet hotell hvor andre generasjon Fortunato driver hotellet i familiens ånd.

Kysthotellet Rørvik

Kysthotellet Rørvik

Kysthotellet Rørvik ligger midt i Rørvik sentrum i Vikna kommune og har 43 rom fordelt på enkelt / dobbelt / familerom. I skjærgården rundt Vikna / Rørvik finnes 6000 øyer med ramsalt kystkultur !

Heimsjyen

Heimsjyen

Heimsjyen ligger i kommunesenteret Inndyr, 7 km fra Kystriksveien og 2 km fra middelalderkirken Gildeskål Gamle Kirke. Heimsjyen tilbyr overnatting i enkelt- og dobbeltrom, samt matservering.

Thon Hotel Brønnøysund

Thon Hotel Brønnøysund

Fullservice hotell midt i sentrum av Brønnøysund. Kun 300 meter til Hurtigrutekaia og 2 km til Brønnøy Lufthavn. Stor parkeringsplass utenfor hotellet

Abelvær Gård

Abelvær Gård

Abelvær Gård er et gammelt handelssted der familien Brandtzæg drev handel, fisketilvirkning, notbruk, og gårdsdrift fra 1802. I dag kan gjester på Abelvær gård bo i leiligheter og rom i historisk stil...

Lovund Hotell

Lovund Hotell

Langs Kystriksveien ligger mange spennende øyer. En av de mest særegne og spennende er Lovund. Reiser du hit får du både oppleve Lundefugl og spise godt på Lovund Hotell. Den nye spennende hotellbygningen byr på en utsikt helt utenom det vanlige.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Quality Hotel Grand ligger midt i Steinkjer sentrum, med alle handels- og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Best Western Tingvold Park Hotell

Best Western Tingvold Park Hotell

Tingvold Park Hotell i Steinkjer har et særpreget hjemmemiljø og et utsøkt norsk kjøkken. Hotellet er kjent for sine spesielle salonger og ligger ved en gammel skipssetting fra vikingetiden, hvor 38 steiner ennå finnes igjen ute i hagen.

Glomfjord Overnatting

Glomfjord Overnatting

Enten du er på vei sør- eller nordover langs Kystriksveien, er Glomfjord Overnatting perfekt som utgangspunkt for aktiviteter rundt omkring i Meløy kommune. Glomfjord overnatting tilbyr enkel standard til en rimelig pris i hyggelige omgivelser. Ligger like ved Fv17.

Glomfjord hotell

Glomfjord hotell

Glomfjord Hotell ligger midt i Glomfjord sentrum, med kort gangavstand til butikker, industriparken, badebasseng og alpinsenteret. Glomfjord ligger langs Kystriksveien, i Meløy kommune, og herfra er det kort vei til Svartisen og Glomfjellet.

Vega havhotell

Vega havhotell

I velsignet ro, litt tilbaketrukket, ytterst på Vega, med utsikt over øyer og hav, ligger Vega Havhotell.

Corner Hotell

Corner Hotell

På Corner Hotell bor du sentralt og komfortabelt, midt i Brønnøysund. Hotellet ligger et steinkast fra busstasjon og anløp for hurtigbåt og hurtigrute. Restauranter og butikker ligger også innom gåavstand.

Sømna kro og gjestegård

Sømna kro og gjestegård

Sømna Kro & Gjestegård ligger i kommunesentret Vik i Sømna kommune; 40 km sør for Brønnøysund og 350 km nord for Trondheim. Gjestegården har 65 senger fordelt på 39 rom, alle tilpasset handikappede og allergikere.

Handelsstedet Forvik

Handelsstedet Forvik

Et av Nord-Norges eldste handelssteder, fra 1792. Forvik handelsted finner du på ferjeleiet på Forvik i Vevelstad mellom Brønnøysund og Sandnessjøen.

Dønnes Gård

Dønnes Gård

Helt nord på øya Dønna ligger denne historiske gården. En gang et mektig gods, i dag et trivelig overnattingsted med 800 års historie. Her overnatter du i historiske omgivelser og spiser hjemmelaget mat. Ikke gå glipp av omvisningen i Dønnes Kirke.

Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten. Overnatte på et moderne og delikat hotellrom og våkne uthvilt og klar for en ny dag av Helgelandsferien! Besøk også restauranten for et godt måltid i uformell atmosfære.

Havblikk Helgeland

Havblikk Helgeland

Havblikk Helgeland er en høystandard campingplass med hytter, leiligheter og rom. Restauranten serverer god Helgelandskost Havblikk Helgeland ligger sentralt langs Kystriksveien, like nord for Sandnessjøen. Muligheter for havørnsafari og kajakk.

Herøy Brygge

Herøy Brygge

Herøy Brygge ligger sentral på øya Herøy langs Kystriksveien Fv17, bare 2 km fra ferjekaia Flostad. Her kan du overnatte i rom. Noen av rommene har plass til 4 personer. Herøy Brygge har en kafeteria med uteservering og utsikt mot De Syv Søstre.

Ørnes Hotell

Ørnes Hotell

Ørnes hotell er et fullservice hotell. Lokalisert ved kaia i Ørnes sentrum, nært ferjekaia. Dette er et naturlig utgangspunkt for deg som ønsker komfort og samtidig utforske Svartisen, Glomfjellet og andre naturherligheter Meløy har å by på.

Fru Haugans Hotel

Fru Haugans Hotel

Fru Haugans hotel i Mosjøen er Nord-Norges eldste hotell, og har vært i drift siden 1794. Hotellet ligger i den sjarmerende Sjøgata, langs Vefsnas bredder. Her kan du kose deg i historiske omgivelser og innta et godt måltid.

Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy Bryggehotell

Med kort veg til opplevelser som Kjerringøy Handelssted er Kjerringøy Bryggehotell et godt valg. Her kan du overnatte i hotellrom eller store leiligheter. I restauranten serveres gode Nord-Norske tradisjonsretter basert på lokale råvarer.

Dønna Rorbuer Bøteriet

Dønna Rorbuer Bøteriet

I det gamle Bøteriet på Dønna finner du restaurant og overnatting. Flott beliggenhet ved sjøen og muligheter for fiske. Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter.

Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård tilbyr overnatting med frokost i historiske omgivelser like ved sentrum av Vevelstad, en liten kommune rett nord for Brønnøysund. Gjestegården byr på hjemmelaget lokal tradisjonsmat. Gårdsbutikk på stabburet.

Bakkalandet Hotell

Bakkalandet Hotell

Flott totalrenovert hotell midt i sentrum av Kolvereid, kun 20 km fra Rørvik sentrum. Det er tråløst nett og tv på alle rom. Restaurant, bar, 26 rom, meetings & events.

Det romantiske huset

Det romantiske huset

Det romantiske huset er et gjestehus (lite hotell) med 4 boenheter på Nord-Herøy rett utenfor Sandnessjøen på Helgeland. Overnatting i en koselig atmosfære i nye leiligheter og rom ved sjøen, gir deg et komfortabelt utgangspunkt for opplevelser Ut i Øyan.

Rådhusplassen Overnatting

Rådhusplassen Overnatting

Rådhusplassen overnatting ligger på øya Lurøy - en kort ferjetur fra Stokkvågen. Overnatting i rom med selvhushold i det gamle kommunehuset.

Råkk Huset

Råkk Huset

50-talls kafé like ved Ågskardet ferjekai i Meløy. Kafé, pub, garn, gaver og brukthandel og musikkforretning. Vi tilbyr også overnatting i 3 dobbeltrom og et familierom.

Følvika - a northern retreat

Følvika - a northern retreat

Et idyllisk sted på ei halvøy på Sandhornøya i Gildeskål kommune. Utsikt mot skipsleia og to sandstrender omgir dette stedet som er perfekt for deg som søker stillhet og ro i naturen. Her bor du i dobbeltrom, eller en eksklusiv dome ved sjøen.

Torgarhaugen Bed & Breakfast Torghatten

Torgarhaugen Bed & Breakfast Torghatten

Torgarhaugen Bed & Breakfast er et helt nytt overnattingssted ved foten av det sagnomsuste fjellet Torghatten rett utenfor Brønnøysund. Torgarhaugen tilbyr rimelig overnatting i rom med eller uten frokost.

Napoli Restaurant og Hotell

Napoli Restaurant og Hotell

Napoli Restaurant og Hotell ligger i Sandnessjøen på Helgeland og langs Kystriksveien. Her bor du i helt nye dobbeltrom med bad og frokost inkludert. Restauranten har en variert meny med kebab, pizza, pasta og kjøtt og fiskeretter. Gratis parkering.

Solveigs Stue

Solveigs Stue

Solveigs Stue ligger i et gammelt Nordlandshus fra 1790 med kafe/restaurant/butikk. I tillegg tilbys autentisk innredde rom for overnatting. Solveigs Stue ligger på Grønnøya i Meløy kommune.

Træna Overnatting

Træna Overnatting

Træna Overnatting er Trænas nyeste overnattingssted, med nyoppussede rom og god service. Overnattingsstedet ligger sentralt på øya, bare et par hundre meter unna kai og butikk.

Restaurant Syv Søstre

Restaurant Syv Søstre

Restaurant Syv Søstre gir deg opplevelsen av ekte Helgeland - med kortreist mat, lokal kunst og uformell atmosfære. Kjøkkenet henter inspirasjon fra kystkultur, lokale råvarer og internasjonale trender.