fbpx

Hytter, rorbuer og camping

Foruten de tradisjonelle campingplassene, finnes det et mangfoldig utvalg innen hytteutleie og selvhushold langs hele kystriksveien. De fleste stedene har båtutleie som en del av tilbudet eller har spesialisert seg på havfiske, mens de største campingplassene ofte er godt tilrettelagt for familier med barn.

I dag er de fleste hytter såkalte høystandardhytter, med dusj/wc, kokemuligheter, TV, og det er stadig mer utbredt med bredbånd. Prisen på høystandardhytter ligger typisk fra 800 - 1600 kroner/pr natt (4 sengeplasser++) avhengig av kvalitet. De enkleste og minste hyttene - uten innlagt vann/wc - ligger mellom ca 400 - 600 kroner pr natt.

Sengetøy er vanligvis ikke inkludert i hyttepriser, og må leies separat (50-150 kroner). Hyttene må ryddes og vaskes før avreise (eller forlates i den stand man fant den), men vær oppmerksom på at flere og flere legger vask og sengetøy inn i prisen på grunn av hygiene.

Pluscamp Namsos Camping

Pluscamp Namsos Camping

Pluscamp Namsos Camping er en firestjerners campingplass med hytteutleie, caravanplasser og et førsteklasses teltområde.

Leka Brygge

Leka Brygge

Leka Brygge har 13 høystandard leiligheter ved vannkanten på vakre Leka. Fra 2021 er det også mulig å bo i helt nye rorbuer. Leier ut kajakk, båt og sykler, slik at man fritt kan utforske Leka. Har også gode konferansefasiliteter i form av egnede møterom og catering.

Kleiva Camping

Kleiva Camping Book

Kleiva Camping er en campingplass som ligger i naturskjønne og barnevennlige omgivelser i Nærøysund kommune, 10 minutter med bil fra Rørvik.

Bogen Feriehus

Bogen Feriehus Book

Bogen Feriehus ligger på Helgeland i Nordland fylke, like ved øya Leka, og mellom byene Rørvik og Brønnøysund. Bogen feriehus tilbyr overnatting i hytte og leiligheter, båtutleie, og fiskeopplevelser. Ferieboligene er moderne, godt utstyrt og godt vedlikeholdt.

Leka Motell og Camping

Leka Motell og Camping

Steinhytter og caravanplasser med panoramautsikt. Motellrom og høystandard familieleiligheter. Romslige utleiebåter med vindskjerm og tak (15 - 230 HK 4 takt motorer).

Holm Camping

Holm Camping

Holm camping ligger ca 1,5 km fra Holm ferjeleie i Bindal, og tilbyr overnatting i rom, hytteutleie, kafeteria, oppstillingsplass for bobil, campingvogn og telt. Utsikt mot fjorden.

Torghatten Camping

Torghatten Camping Book

Torghatten Camping ligger vakkert til ved foten av fjellet Torghatten, ca 15-20 min. med bil fra Brønnøysund sentrum. Anlegget har høystandard leiligheter og hytter. Her kan du også spise godt på Strandrestauranten.

Kolvereid Familiecamping

Kolvereid Familiecamping Book

Kolvereid Familiecamping ligger ved Kolvereid sentrum, og kan tilby overnatting i nye høystandard hytter med 1 - 3 soverom. De har også en enkel hytte for de som ønsker billig overnatting. Oppstillingsplasser for vogner og bobiler.

Thon Kystferie Apartments

Thon Kystferie Apartments

Thon Kystferie Apartments tilbyr leie av ferieleiligheter helt nord på øya Torget, vis-à-vis Brønnøysund sentrum. Fra leilighetene kan du nyte utsikten over båtlivet i Brønnøysundet. Her passerer Hurtigruta rett utenfor leilighetene.

Lovund Hotell

Lovund Hotell Book

Langs Kystriksveien ligger mange spennende øyer. En av de mest særegne og spennende er Lovund. Reiser du hit får du både oppleve Lundefugl og spise godt på Lovund Hotell. Den nye spennende hotellbygningen byr på en utsikt helt utenom det vanlige.

Reipå camping

Reipå camping

Reipå Camping ligger ved Fv17, 7 kilometer nord for kommunesenteret Ørnes og cirka 55 kilometer nord for Svartisen og 120 kilometer sør for Bodø. Omgitt av storslagne fjell, kort avstand til flere strender og flotte turløyper er Reipå et eldorado for naturelskere.

Svartisen Apartments

Svartisen Apartments

Svartisen Apartments ligger i Glomfjord sentrum i Meløy, ca. 20 min fra Svartisen med bil. Leilighetshotellet har enkelt-, dobbelt-, og familierom.

Skogmo familiecamping

Skogmo familiecamping

Skogmo familiecamping ligger ca 12 km sør for Brønnøysund langs Kystriksveien. Skogmo har utleiehytter, oppstillingsplass for bobil, campingvogn og telt, samt felles servicebygg.

Sildvika overnatting

Sildvika overnatting

Sildvika Overnatting ligger flott plassert ved sjøen, ca. 50 km nord for Rørvik langs Rv 771. Sildvika tilbyr overnatting i hytter og leiligheter - oppredde senger og renhold er inkludert i prisene!

Rørvik rorbuer

Rørvik rorbuer Book

Rørvik Rorbuer ligger idyllisk til ved Nærøysundet, som fører ut til en skjærgård fylt med 6000 holmer og skjær. Der kan du trekke inn frisk luft og bare nyte den herlige naturen. Dreven fiskeentusiast eller ei, her vil alle kunne få fisk på kroken.

Vennesund Brygge & Camping

Vennesund Brygge & Camping

Overnatting på det gamle handelsstedet Vennesund i Sømna, like ved ferjeleiet på Vennesund, 5 mil sør for Brønnøysund. Campingplass med rom, hytter og rorbuer.

Vassenget

Vassenget

Vassenget ligger i praktfulle omgivelser i Velfjord, sør på Helgeland, ca. 6 km. fra tettstedet Hommelstø og ca. 35 km. fra Brønnøysund.

Mosheim camping

Mosheim camping

Mosheim camping er en liten hjemmekoselig campingplass, som ligger ca 3 km nord for Brønnøysund.

Offersøy camping

Offersøy camping Book

Offersøy Camping ligger ved fylkesvei 17, Kystriksveien, 33 km sør for Sandnessjøen og 8 km nord for Tjøtta. Campingplassen ligger idyllisk til i sjøkanten. Et flott utgangspunkt for å oppleve Helgelandskysten og ikke minst øyene Herøy og Dønna.

Sandnessjøen camping

Sandnessjøen camping

Sandnessjøen Camping ligger på Steiro ved Fv 17, Kystriksveien, 10 km sør for Sandnessjøen sentrum. Campingen er nærmeste nabo til De Syv Søstre og ligger i nærheten av flyplassen i Sandnessjøen.

Havblikk Helgeland

Havblikk Helgeland Book

Havblikk Helgeland er en høystandard campingplass med hytter, leiligheter og rom. Restauranten serverer god Helgelandskost. Havblikk Helgeland ligger sentralt langs Kystriksveien, like nord for Sandnessjøen. Muligheter for havørnsafari og kajakk.

Furøy Camping

Furøy Camping Book

Furøy camping en en trivelig campingplass helt sør i Meløy, bare 14 km fra Svartisen, langs Kystriksveien. Her bor du i hytte av ulik størrelse, i tillegg til en stor teltplass og caravanoppstillingsplass.

Kvitbrygga

Kvitbrygga

Kvitbrygga er et moderne sjøhusanlegg som ligger i Meløy kommune, nærmere bestemt ved Halsa og Forøy ferjeleie.

Kjelleidet Camping

Kjelleidet Camping

Kjelleidet camping ligger i Bindal kommune på grensen mellom Nord-Trøndelag og Nordland, langs Kystriksveien Fv17. Ligger idyllisk til ved sjøen, og er et fint utgangspunkt for topptur til Heilhornet.

Elfis Sjøstuer

Elfis Sjøstuer Book

Elfis Sjøstuer er en liten og koselig campingplass på Herøy. Elfis Sjøstuer tilbyr ulik form for overnatting, fra sjøhus til PODs (enkle små hytter). Servicen er på topp og har du behov for frokost kan dette bestilles.

Brygga Dønna

Brygga Dønna Book

Brygga Dønna ligger i ett område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter på øya Dønna utenfor Sandnessjøen. Overnatting i leiligheter eller rom, i rolige omgivelser. Brygga er et godt utgangspunkt for turer på Dønna og Herøy, med bil eller sykkel.

Opplev Sør-Gjæslingan

Opplev Sør-Gjæslingan Book

Lei ei rorbu eller væreierens bolig i det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan, eller ta en dagstur via Namsos eller Rørvik. NB! For å komme deg til Sør-Gjæslingan er du avhengig av båt. Sjekk hurtigbåt på AtB https://www.atb.no/reise/ før bestilling eller ring Kystmuseet Norveg for mer informasjon tlf 488 80 024.

Kvitneset camping

Kvitneset camping Book

Kvitneset Camping tilbyr overnatting i høystandard hytter, i tillegg til oppstillingsplasser for bobil/campingvogn. Kvitneset ligger ideelt plassert i Leirfjord kommune ca 30 km fra Sandnessjøen og 50 km fra Mosjøen.

Svanereisers Villa Midnattsol

Svanereisers Villa Midnattsol

Svanereiser Villa Midnattsol ligger i Rødøy kommune like nord for Polarsirkelen, langs Helgelandskysten. Her kan du leie et helt hus med plass til 8 personer. Oppredde senger. Rolige og naturskjønne omgivelser.

Træna Rorbuferie

Træna Rorbuferie Book

Træna Rorbuferie er ligger på Træna, nærmere bestemt på øya Husøy. Her ligger rorbuanlegget Træna Rorbuferie, et perfekt overnattingssted om du ønsker å utforske denne spennende øygruppa.

OscarBrygga

OscarBrygga Book

OscarBrygga er ei gammel fiskebrygge som er bygd om til restaurant. I tilknytning til brygga er det også flotte overnattingsmuligheter med utsikt mot skipsleia og Hestmannen.

Dønna Rorbuer Bøteriet

Dønna Rorbuer Bøteriet Book

I det gamle Bøteriet på Dønna finner du restaurant og overnatting. Flott beliggenhet ved sjøen og muligheter for fiske. Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter.

Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård Book

Vevelstad Gjestegård tilbyr overnatting med frokost i historiske omgivelser like ved sentrum av Vevelstad, en liten kommune rett nord for Brønnøysund. Gjestegården byr på hjemmelaget lokal tradisjonsmat. Gårdsbutikk på stabburet.

Setran Opplevelsesgård

Setran Opplevelsesgård Book

Langs Skrøyvdalsevegen, en flott avstikker fra Kystriksveien, ligger Setran Gård. En gårdsferie på Setran legger til rette for fine opplevelser for hele familien. Her kan dere bli med på dyrestell, og ellers benytte dere av flotte friluftsområder.

Myken Apartments

Myken Apartments Book

Myken Apartments ligger på det lille sjarmerende fiskeværet Myken ytterst på Helgelandskysten i Rødøy kommune. Hus med fin utsikt over havna. Her kan du velge mellom store leiligheter, familierom eller ordinære dobbeltrom.

Augustbryggo

Augustbryggo Book

Augustbryggo ligger på idylliske Seløy på Herøy utenfor Sandnessjøen og tilbyr overnatting i helt nye rom. I tillegg kan Nordlandshus med plass til 8-10 personer leies på ukesbasis. Augustbryggo har en koselig restaurant på kaikanten, med hovedfokus på sjømat.

Leka Hytte

Leka Hytte Book

Leka Hytter tilbyr overnatting i to store og moderne høystandard hytter med utsikt mot fjorden og Heilhornet.

Himmelhøy Tretopphytte

Himmelhøy Tretopphytte

Velkommen til et uforglemmelig opphold i tretoppene. Himmelhøy Tretopphytte ligger kun 30 minutter nord for Namsos. Her kan du bo luftig i Konglehytta, tett på naturen. Kano er inkludert i leien.

Norsk Havbrukssenter – rorbuer

Norsk Havbrukssenter – rorbuer Book

Ved Norsk Havbrukssenter på Toft rett utenfor Brønnøysund og på vei mot Torghatten kan du leie nye moderne rorbuer med sjøutsikt mot Toftsundet.

Hytter ved Svartisen

Hytter ved Svartisen Book

Bo i Storhytta eller Lillehytta ved foten av Svartisen på Kystriksvei/Meløy-siden (Engabreen). Opplev magien etter at siste båt har gått og dere er alene med elementene. Må oppleves!

FØLVIKA NORTHERN RETREAT

FØLVIKA NORTHERN RETREAT Book

Et idyllisk sted på ei halvøy på Sandhornøya i Gildeskål kommune. Utsikt mot skipsleia og to sandstrender omgir dette stedet som er perfekt for deg som søker stillhet og ro i naturen. Her bor du i eksklusive glassdomer, Følvika Eye og Følvika Eagle Eye, rett ved sjøen og med 360 graders utsikt.

Camp Saltstraumen Elvegård

Camp Saltstraumen Elvegård

Camp Saltstraumen Elvegård ligger ved selve Saltstraumen, verdens sterkeste malstraum. Her kan du overnatte i hytter eller i din bobil/campingvogn. Ønsker du å benytte telt er det også mulig. Campingplassen ligger i stille og rolige omgivelser.

Vertshuset Herlaug

Vertshuset Herlaug Book

Vertshuset Herlaug ligger rett opp for havna på Leka og med flott sjøutsikt. Her får du et helt hus for deg selv, med 5 soverom og 8 sengeplasser. Det er to hus som leies ut til overnatting. Gunstige ukespriser og båtutleie.

Træna Overnatting

Træna Overnatting Book

Træna Overnatting er Trænas nyeste overnattingssted, med nyoppussede rom og god service. Overnattingsstedet ligger sentralt på øya, bare et par hundre meter unna kai og butikk.

Åkerøya Camping

Åkerøya Camping

Åkerøya Camping ligger ved Åkerøyvalen, nord på Dønna. Campingen tilbyr oppstillingsplass med strøm for bobiler og campingvogner.

Staven Gård

Staven Gård Book

Staven Gård er en idyllisk bondegård på Namdalseid, midt mellom Steinkjer og Namsos. Her er det tilrettelagt for overnatting på stabburet for 6-8 personer. Ta en titt innom gårdsmuseet, bli med i fjøset, eller gå flotte turer i nærområdet, og slapp av i tønnebadstua på tunet etterpå.

Slipen Gutvik

Slipen Gutvik Book

Slipen Gutvik er et nytt overnattingssted like ved Gutvik ferjekai, med forbindelse til Leka.

Storviksanden Camping

Storviksanden Camping

Storviksanden Camping er en ny, selvbetjent campingplass ved Storvik langs Kystriksveien, Fv 17. Campingplassen har et nytt servicebygg og 35 plasser med strøm for bobiler og campingvogner.

Base Camp Vega

Base Camp Vega

Base Camp Vega tilbyr overnatting i helt nye enheter, som ligner ærfuglhus, og legger til rette for aktivitetsferie på Vega.