fbpx

Opplevelsesbedrifter

Aktiviteter og attraksjoner langs Kystriksveien

Aktivitetsbedrifter langs Kystriksveien

Guiding i Solsemhula på Leka

Guiding i Solsemhula på Leka

Hulemaleriene i Solsemhula var de første som blefunnet i Nord Europa (1912). Leka Opplevelser tar dere med på en guidet tur (1-1,5 t.) ned i hulene.

Seløy Kystferie

Seløy Kystferie

Seløy Kystferie tilbyr RIB turer i en mangfoldig og stor skjærgård med Sandnessjøen og Herøy som utgangspunkt. På sommeren tilbys daglige turer til øya Sandsundvær. Seløy Kystferie tilbyr også skreddersydde opplegg for grupper hele året - inkludert opplevelser, overnatting og mat.

SalmoNor Visningssenter, Rørvik

SalmoNor Visningssenter, Rørvik Book

Bli med på visningstur i Namdalskystens skjærgård, opplev SalmoNors moderne lakseoppdrett i Bondøya og se gamle fiskeritradisjoner i det nasjonalt fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan.

Setran Opplevelsesgård

Setran Opplevelsesgård Book

Langs Skrøyvdalsevegen, en flott avstikker fra Kystriksveien, ligger Setran Gård. En gårdsferie på Setran legger til rette for fine opplevelser for hele familien. Her kan dere bli med på dyrestell, og ellers benytte dere av flotte friluftsområder.

Guidet vandring i Skeisnesset

Guidet vandring i Skeisnesset

Bli med på en guidet vandring i et landskap med spor etter mennesker fra steinalder til nåtid, med blant annet stienaldertufter og mektige gravrøyser, geologiløype, familieløype, rikt planteliv og åpen steinhytte.Bli kjent med livet på Leka før og nå med historie, lek, sagn og saga.

Adventure Vega

Adventure Vega

Opplev Vegaøyan Verdensarv i kajakk og telt. Adventure Vega tilbyr utleie av kajakk og utstyr til overnatting og kajakkopplevelser i øyriket rundt Vega, samt guidede turer og pakker.

Visit Nesna - havnørsafari m.m.

Visit Nesna - havnørsafari m.m.

Opplev havørna på nært hold i det den stuper etter fisk rett ved RIBen. Fra Nesna kan du bli med på en innholdsrik 2 timers tur hvor du nettopp får oppleve denne mektige fuglen med et vingespenn på opptil 2,5 meter. Turen går med RIB

Saltstraumen Stories

Saltstraumen Stories

Saltstraumen Stories tilbyr natur- og kulturhistoriske opplevelser rundt Saltstraumen utenfor Bodø. Aktivitetstilbudene er primært knyttet til historiske vandringer i det vakre landskapet ved Saltstraumen.

Explore Leka

Explore Leka

Explore Leka tilbyr guidede turer på Leka for små grupper. Tilbyr også overnatting og utleie av sykler.

Sjøsterk AS

Sjøsterk AS

Sjøsterk tilbyr eksklusive havfisketurer med utdannet guide. Båtene er tilrettelagt for å kunne gi dere en trygg og unik opplevelse. Fangstgaranti!

Magisk Friminutt hos Lensmannsgården

Magisk Friminutt hos Lensmannsgården

På Lensmannsgården kan du ta et Magisk Friminutt i glassgalleriet. Dette er en aktivitet som passer for hele familien, for vennegjengen eller kollegaer som ønsker å samles til et hyggelig avbrekk! Kanskje du vil lage din glassbit i «verdensbildet»?

Base Camp Vega

Base Camp Vega

Base Camp Vega tilbyr overnatting i helt nye enheter, som ligner ærfuglhus, og legger til rette for aktivitetsferie på Vega.

Ravnfloget Via Ferrata

Ravnfloget Via Ferrata

Ravnfloget Via Ferrata har på kort tid blitt en svært populær aktivitet på Vega. Luftig og spennende tur opp Ravnfloget, med fantastisk utsikt underveis og på toppen.