fbpx

Øyhopping med sykkel på Helgeland: Smak- og sykkellykke

Kom, smake og sykle i øyriket

DETTE ER SYKKELTUREN FOR MATELSKERE. BRØNNØYSUND OG VEGA LEVERER.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du 3 av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Høydepunkter på turen

Det er en glede å kombinere sykling med gode smaksopplevelser. Noen av oss sykler så vi kan spise. Ja, spise godt!. Hvis du er en av dem, så er dette turen for deg. Vi planlegger turen rundt måltider, men sykling først for å jobbe opp appetitten.

Dag 1 - 10 km

Du sykler til Hildurs Urterarium og her serveres kveldens 5-retter.

Dag 2- 59 km

Turen går til Torghatten, opp og gjennom hullet. Fantastisk utsikt. På hjemveien stopper du for å oppleve lakseeventyret på Toft. Her nytes dagens lunsj. Sjekk kveldens småbyliv i Brønnøysund sentrum. Kred Café og Pub er byens livescene.

Dag 3 - 45 km

Oppleve verdensarvøya Vega, med sitt varierte, lette og naturnære terreng. Vega Verdensarvsenter gir deg info om UNESCO-statusen. Vega Havhotell byr på ei god seng og matopplevelser av de fineste og friskeste råvarer som øyriket kan tilby.

Dag 4 - 10 km

Det er mer å se på Vega før avgang til Brønnøysund.

Booking og detaljer

kart_orginal

Sesong: Mai - September
Sted: Brønnøysund
Antall dager: 4 dager / 3 netter
Antall personer: Minimum 2 personer

Program:

Dag 1: Ankomst Brønnøysund - sykkeltur til Hildurs
Dag 2: Brønnøysund - Torghatten og Norsk Havbrukssenter
Dag 3: Brønnøysund - Vega
Dag 4: Vega - Brønnøysund, hjemreise.

Pris per person fra kr. 5995,-
Inkludert i prisen er følgende: Sykkel i 3 dager, 3 overnattinger i dobbeltrom, 2 middager, 1 lunsjservering, Bagasjetransport