fbpx

Bagasjetransport langs Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv tilbyr bagasjetransport for syklister på deler av strekningen mellom Steinkjer og Bodø. Det eneste dere trenger å tenke på er å sette dere på sykkelen, så frakter vi bagasjen fra sted til sted. Enklere blir det ikke.

Strekninger vi tilbyr bagasjetransport

Faste ruter: Helgelandskysten - mellom Brønnøysund og Sandnessjøen

Tidsrom: 15. juni - 15. august
Dager: Søndag (fra Brønnøysund) til og med onsdag (til Sandnessjøen).
Annet: Sykkelturen bør ta utgangspunkt i Brønnøysund/Torghatten/Vega og ende opp på Herøy/Dønna/Sandnessjøen mot slutten av uka.
Steder på ruta: Alle steder langs hovedveien (17), samt øyene Vega, Herøy og Dønna. Inkludert i Brønnøysund er ned til Torghatten.
Leveringssteder bagasje: Overnattingssteder eller turistkontor langs ruta.
Minimum antall: 2 personer
Prising: Bagasjetransport prises per voksen person kr. 335 per dag. Barn under 12 år betaler ikke for bagasjetransport (ifølge med voksne).

bagasjetransport_helgeland_5da84932-a7fc-4fed-ba97-716c7aa49903

Faste ruter: Namdalskysten

Tidsrom: Året rundt
Dager: Alle dager avhengig av rutetidene for hurtigbåtruta Foldafjord.
Steder på ruta: Foldafjord kjører ruta Namsos - Abelvær - Rørvik - Leka. Bagasje kan fraktes mellom disse punktene.
Leveringssteder bagasje: Namsos sykkelsenter Namsos/Scandic Namsos, Kysthotellet Rørvik, Intersport Hansvik Rørvik, Skei Kulturtun, Leka
Minimum antall: 2 personer
Prising: Bagasjetransport prises per voksen person, aldersgrensa her er 12 år.

Andre steder og tidspunkter

Send gjerne inn forespørsel om dere ønsker andre steder og tidspunkter, så gir vi tilbakemelding om det er mulig å få til.

bagasjetransport_namdalskysten_709348d2-0c09-4716-9c31-034b0a340b57

Sykkelutleie langs Kystriksveien

Det er mulig å leie sykkel flere steder langs Kystriksveien, og de fleste av disse kan bestilles online. Du kan leie sykkel på følgende steder; Steinkjer, Namsos, Leka, Brønnøysund, Vega, Sandnessjøen, Herøy, Dønna, Nesna og Bodø

Du kan f.eks. leie sykkel i Brønnøysund og levere den tilbake i Sandnessjøen, eller omvendt. Syklene kan hentes eller leveres enten på turistkontoret eller på flyplassene.

Fly & Bike. Foto: Olav Breen

Fly & Bike

Plukk opp sykkelen på flyplassen Nå kan du fly inn til Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø og plukke opp og levere syklene på flyplassen. Enklere blir det ikke å komme seg til verdens vakreste kyst. I samarbeid med Widerøe flyveselskap og de ulike turistkontorene tilbyr vi konseptet vi kaller Fly & Bike. Book sykkelutleie …

Les mer