fbpx

DET ER DE SMÅ STOPPENE UNDERVEIS...

..som kan overraske og gjøre en tur langs Kystriksveien virkelig spennende. Langs veien finner du kunstnere og håndverkere samt gårds- og matbutikker med spennende lokale produkter.

Etcetera - botaniske utskeielser m.m.

Etcetera - botaniske utskeielser m.m.

Besøk denne fantastiske blomsterbutikken på Herøy som er drevet av mange ganger norgesmester i blomsterdekorering. I tillegg til et rikt utvalg av blomster har butikken også interiør, lakris og sjokolade. Ta turen innom for det lille ekstra.

Prestegårdsbutikken

Prestegårdsbutikken

Prestegårdsbutikken er en samling med spennende gründerbedrifter som har tilhold på Gildeskål kirkested. Ta turen innom og kombiner dette med et besøk i Gildeskål Gamle Kirke.

DSP Steinkjer - propan til fast lavpris

DSP Steinkjer - propan til fast lavpris

DSP Steinkjer ligger sentralt i Steinkjer og tilbyr fylling av propan på alle typer flasker, industri og autogass. Utenom åpningstid har DSP selvbetjent gassautomat.

Fogg Gildeskål

Fogg Gildeskål

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og vi designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor vi fokuserer på kvalitet, materialer og etisk produksjon.

A.Hansen - handelshus

A.Hansen - handelshus

"Kystens varehus" består av en Bunnpris butikk, post, Arnulf Hansen og XL (byggvarer). Lokalisert i kommunesenteret Vågaholmen i Rødøy kommune.

Heidis Sjokoladedrøm

Heidis Sjokoladedrøm

Velkommen til Heidis Sjokoladedrøm! Kanskje verdens minste sjokoladefabrikk ligger på Stavsengkaia på Dønna. Her produserer, serverer og selger vi høykvalitets sjokolade i flotte omgivelser.

Bertnes Geo-Senter

Bertnes Geo-Senter

Bertnes Geo-Senter ligger sentralt langs Fv 80, snaut to mil fra Saltstraumen og 10 km fra Bodø sentrum. Her finner du det meste i steinprodukter, hvor størsteparten er egenprodusert. Besøk også Café Mineral, og spis det som kanskje er Saltens beste møsbrømlefse!

Jettestuen

Jettestuen

Jettestuen er en av Namdalens mest spennende interiør- og gavebutikker! Den ligger i et gammelt kufjøs fra 1920 på gården Strandval Østre i Nærøysund kommune. Jettestuen har også nettbutikk.