fbpx

Det er de små stoppene underveis...

..som kan overraske og gjøre en tur langs Kystriksveien virkelig spennende. Langs veien finner du kunstnere og håndverkere samt gårds- og matbutikker med spennende lokale produkter.

Handelsstedet Forvik

Handelsstedet Forvik Book

Handelsstedet Forvik har historie fra over 200 år tilbake, og er et av Nord-Norges eldste handelssteder. Handelsstedet Forvik finner du på ferjeleiet på Forvik i Vevelstad mellom Brønnøysund og Sandnessjøen. Her leies det ut 5 rom til overnatting. I tillegg drives Kaffebrenneriet og Naustloftet Kafé og Restaurant her.

Etcetera - botaniske utskeielser m.m.

Etcetera - botaniske utskeielser m.m.

Besøk denne fantastiske blomsterbutikken på Herøy som er drevet av flere ganger norgesmester i blomsterdekorering. I tillegg til et rikt utvalg av blomster har butikken også interiør, lakris og sjokolade. Ta turen innom for det lille ekstra.

Prestegårdsbutikken

Prestegårdsbutikken

Prestegårdsbutikken er en samling med spennende gründerbedrifter som har tilhold på Gildeskål kirkested. Ta turen innom og kombiner dette med et besøk i Gildeskål Gamle Kirke.

FOGG Gildeskål

FOGG Gildeskål

Norske FOGG Gildeskål er klesmerket for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk.

Heidis Sjokoladedrøm

Heidis Sjokoladedrøm

Velkommen til Heidis Sjokoladedrøm! Kanskje verdens minste sjokoladefabrikk ligger på Stavsengkaia på Dønna. Her produserer, serverer og selger vi høykvalitets sjokolade i flotte omgivelser.

Bertnes Geo-Senter

Bertnes Geo-Senter

Bertnes Geo-Senter ligger sentralt langs Fv 80, snaut to mil fra Saltstraumen og 10 km fra Bodø sentrum. Her finner du det meste i steinprodukter, hvor størsteparten er egenprodusert. Besøk også Café Mineral, og spis det som kanskje er Saltens beste møsbrømlefse!

Jettestuen

Jettestuen

Jettestuen er en av Namdalens mest spennende interiør- og gavebutikker! Den ligger i et gammelt kufjøs fra 1920 på gården Strandval Østre i Nærøysund kommune. Jettestuen har også nettbutikk.

Cafeflora

Cafeflora

Cafeflora ligger ved Leknessjøen på Leka, og serverer lunsj, middag og dessert. I blomsterbutikken tilbys et stort utvalg blomster og pynt.