fbpx

FAMILIEAKTIVITETER LANGS KYSTRIKSVEIEN

Ta med familien på en aktiv ferie langs Kystriksveien. Vi kan by på alt fra gårdsferie med dyr, store badeland, møte med laks eller elg, eller actionfylte RIB-turer, isklatring, brevandring, kajakk og heftige vandre- og sykkelturer. Her er noe for alle aldre og nivåer!

NOEN ANBEFALTE OPPLEVELSER FOR BARNEFAMILIER

Norsk Havbrukssenter

Norsk Havbrukssenter Book

Har du lyst til å bli bedre kjent med oppdrettsfisk og livet i havet? På Norsk Havbrukssenter kan du lære om moderne fiskeoppdrett og miljøet rundt oppdrettsanleggene.

Bodø spektrum

Bodø spektrum

Bodø Spektrum inneholder to store haller, Bodøhallen og Nordlandshallen, som er tilrettelagt for idrett, messer, konserter, konferanser og events. Anlegget har et moderne badeland, Nordlandsbadet, med spa- og velværeavdeling samt restaurant.

Oasen, Namsos svømme- og miljøsenter

Oasen, Namsos svømme- og miljøsenter

Oasen er Nord-Europas største svømmeanlegg i fjell, og har Norges nordligste 50 meters basseng. Her kan du boltre deg i ulike aktiviteter, og ikke tenke på hvordan været er. For her er det godt vær hele tiden.

Kulturbadet Sandnessjøen

Kulturbadet Sandnessjøen

Kulturhus og badeanlegg i sentrum av Sandnessjøen. Her kan både store og små kose seg med vannsklie, stupetårn, terapibad med småbarnsone og boblebad. Kulturhuset inneholder også kino, bibliotek, turistinformasjon, og konsertsaler.

Setran Opplevelsesgård

Setran Opplevelsesgård Book

Her får du oppleve gårdsferie. Setran Opplevelsesgård ved Salsbruket leier ut hytter og feriehus og du får anledning til å være med på å kose med og stelle dyrene.